Rinka, atrodytų, tiesiog perpildyta. Tačiau Pietų Floridoje (JAV) gyvenanti manikiūrininkė rado kur pasireikšti – pasiūlė dar vieną būdą, kaip pagerbti į šį pasaulį besibeldžiantį žmogutį, rašo tinklalapis babygaga.com. Ultragarso atvaizdais, anot jos, galima dabinti ir nagus. Moters realizuota idėja, žinoma, sulaukė dėmesio ir greitai ėmė populiarėti.

Hui Hensley neabejotinai turi įsimintinų vaizdų kūrėjos talentą – tai ypač aiškiai įrodo jos pastarojo meto darbai, kurti įvairiuose nagų tvarkymo salonuose, veikiančiuose pietiniame minėtos JAV valstijos pakraštyje. Iš Kinijos kilusi meno profesorė ir aliejinės tapybos meistrė sulaukia vis daugiau moterų prašymų papuošti nagus miniatiūriniais dar negimusių jų vaikų atvaizdus.

„Manau, ši tendencija taps labai populiari, kadangi tas laikotarpis – ypatingo laukimo metas ir būsimoms mamoms, ir tėčiams“, – sakė menininkė.


Ultragarso metodu gautus vaizdus ant nagų H. Hensley pradėjo tapyti prieš kelis mėnesius, reaguodama į kai kurių klienčių pageidavimus. Toks manikiūras pasiteisino kaip puikus būdas, leidžianti išreikšti, kokį neapsakomą džiaugsmą moterims teikia nėštumas ir būsimos motinystės vizija.
Naują gražinimosi madą moterys ypač vertina, nes ja sekdamos gali palyginti nebrangiai ir visai be skausmo pasiųsti pasauliui apie aplankiusią laimę skalbiančią žinutę. Svarbu ir tai, kad tokio tipo menas, kitaip nei, tarkim, tatuiruotės, nėra amžinas.

Daugelis moterų juoda ir balta spalvomis delikačiai išpieštą ultragarso atvaizdą laiko tiesiog smagiu aksesuaru, kuriuo galima pasipuošti per tokias JAV rengiamas šventes kaip kūdikio sutiktuvių vakarėlis arba kūdikio lyties atskleidimo šventė. Aišku, pasitaiko ir tokių, kurios tokiam nagų dabinimui suteikia gilesnę prasmę ir manikiūrą renkasi norėdamos pagerbti prarasto kūdikio atminimą.

Nutrūkus nėštumui apėmusį liūdesį viena moteris nedvejodama išreiškė įkeldama į „Instagram“ nago su išpieštu vaisiaus ultragarso atvaizdu fotografiją.

„Tokio manikiūro laukiau jau seniai, – parašė ji. – Praradau bet kokią viltį nugalėti širdgėlą. Supratau, ką reiškia mylėti būsimą kūdikį ir trumpą jo gyvenimą. Pamažu atgyja viltis, kad sugebėsiu stumtis pirmyn. Myliu tave, saldainiuk. Kai pažvelgiu į tavo atvaizdą ant savo nago, visada nusišypsau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)