Šis mažylis ar mažylė bus antras Kim ir Kanye vaikas surogatinės motinos pagalba. Anot šaltinių, pora už tokias paslaugas pakloja tūkstančius dolerių. Praėjusį kartą surogatinė mama iš viso gavo 45 tūkst. JAV dolerių (40 tūkst. eurų). Jie buvo sumokėti dalimis per 10 mėnesių. Jei būtų buvę kokių nors komplikacijų, dėl kurių sušlubuotų surogatinės mamos sveikata, Kim papildomai turėtų sumokėti dar 4 tūkst. dolerių (3,5 tūkst. eurų).

Kim Kardashian ir Kanye Westo šeimos Kalėdos

Laimei, praėjusį kartą viskas vyko sklandžiai ir jokių papildomų išlaidų neprireikė. Tiesa, tam tikrų įsipareigojimų turėjo ir surogatinė motina. Sutartyje nustatyta, kad ji negali vartoti narkotikų, alkoholio, draudžiama rūkyti, eiti į karštus kubilus ar pirtis, dažyti plaukus, gerti daugiau nei vieną kofeino turintį gėrimą per dieną, valgyti žalios žuvies, tvarkyti kačių kraiką. Ir tai dar ne viskas – surogatinei motinai tris savaites po embriono implantavimo buvo uždrausti bet kokie lytiniai santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)