Iš viso konkurse dalyvavo 171 šeima. Visos jos sulaukė daugiau nei 50 tūkst. balsų. 12 šeimų pateko į finalą. Kas laimės, sprendė tiek skaitytojai, tiek komisija: „Kidy Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis, Darjušas bei Kšyštofas Lavrinovičiai ir DELFI Vaikai redaktorė Agnė Keizikienė. Kiekvienas jų skyrė šeimoms nuo 1 iki 12 balų. Portalo lankytojų balsai taip pat buvo paversti balais nuo 1 iki 12. Susumavus bendrus rezultatus, laimėtojai tapo aiškūs. Antroje vietoje liko Sirpučių šeima, trečioje – Grytės.

Visos šeimos finalininkės buvo pakviestos į apdovanojimų šventę, kuri vyko prekybos ir pramogų centre „Ozas“ esančioje batutų erdvėje „Atrakcionai.lt“. Čia vaikai galėjo siausti ant batutų, smaližiauti cukraus vata ir spragėsiais, žaisti su „Ponas balionas“ pripučiamais balionais, o tėveliai susipažinti ir pasidalinti įspūdžiais.

Kaip sakė nugalėtojai, išsiruošti su abiem mažyliais į kelionę bus labai smagu, nors ir truputį neramu. „Tai bus mūsų pirmoji kelionė į užsienį su dvynukais. Iki šiol nedrįsome, bet dabar vaikai kiek paaugę, tad, tikimės, kad viskas bus gerai“, – pasakojo nugalėtojų šeima. Šarūnas ir Viktorija džiaugėsi, kad juos palaikė didelis būrys draugų, giminių ir artimiausių žmonių. Jiedu nekantraudami laukia kelionės ir dėkoja visiems juos palaikiusiems.