Charlotte dažnai vadina Lotti

Lotti – mažybinis jos vardo variantas, kuriuo mažąją vadina šeimos rate.

Ji jau būdama aštuonių mėnesių tapo įtakingiausiu žmogumi Britanijoje

Taip nusprendė žurnalo „Tatler“ redakcija. Kai princesei buvo vos aštuoni mėnesiai, „Tatler“ be didelių skrupulų pavadino ją įtakingiausia asmenybe Didžiojoje Britanijoje. Įdomu, kad mažylė aplenkė daugybę politikų, aktorių ir kitų garsenybių.

Charlotte turi išskirtinių privilegijų

Ji tapo pirma mergaite Vindzorų dinastijoje, kuri vos gimusi gavo aukštą princesės titulą. Anksčiau į Britanijos sostą galėjo pretenduoti tik vyriškos lyties paveldėtojai. Taigi su tokiomis privilegijomis Charlotte ateityje gali tapti Didžiosios Britanijos karalienė.

Princesė Charlotte

Mėgstamiausias princesės žaislas – pliušinis meškiukas

Mažajai paveldėtojai dar patinka žaisti su oro balionais. O vasarą su broliu George‘u ji labai mėgsta gaudyti vabalus.

Jai be galo patinka šokti

Tėčio teigimu, Charlotte gali valandų valandomis šokti, o šoka ji puikiai. Juk ne šiaip sau jai pasiūlė tapti mokyklos „Mano pirmas baletas“ Anglijos nacionaliniame balete mokine. Princesė neilgai lankė baletą, nes teko ruoštis stojimui į pradinę mokyklą.

Jos garbei pavadino chrizantemų rūšį ir lūpų dažus

Tai įvyko, kai visi sužinojo apie mėgstamiausią mažosios paveldėtojos spalvą. Charlotte, kaip ir daugelis jos amžiaus mergaičių, labai mėgsta rožinę spalvą. „Marc Jacobs“ sukūrė sodrios rožinės spalvos lūpų dažus „Charlotte“. Princesės garbei pavadino ir naują ryškiai rožinių chrizantemų rūšį.

Princesė Charlotte

Mėgstamas Charlotte patiekalas – makaronai su sūriu

Princesė ne itin mėgsta saldumynus, užtai labai mėgsta makaronus su sūriu. Beje, šį patiekalą mažylė dažnai gamina su savo garsiąja mama.

Ji jau moka dvi kalbas

Charlotte dar tik ketveri, bet ji jau moka ispanų kalba. Jo išmoko karališkosios auklės Marijos Borallo dėka – ši mokė mergaitę ir anglų, ir ispanų kalbų.

Kate Middleton vadina ją „Poppet“

Ši meili pravardė princo Williamo ir K. Middleton šeimoje reiškia „meilutė“. Įdomu, kad princas Williamas irgi vartoja šį žodį ir kreipiasi juo ne tik į žmoną.

Į oficialius renginius Charlotte velkasi vienodas sukneles

Kodėl? Dėl monarchų šeimos tradicijų. Pagal protokolą, oficialiuose renginiuose Charlotte turi vilkėti pūstas sukneles iš medžiagos su smulkiomis gėlytėmis. Jokių madingų kostiumėlių. Bet namuose mažoji paveldėtoja gali vilkėti viską, kas patinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)