1. Pasivaikščiojimas lauke – bet kokiu oru

Princas George‘as ir princesė Charlotte privalo išeiti į lauką kasdien, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Blogas oras – ne priežastis sėdėti namuose. Tinkami drabužiai ir lietsargis pagelbėja bet kokiomis sąlygomis.

2. Į lovas – nuo 19 val.

O taip – jūs supratote teisingai. Auklė neleidžia savo auklėtiniams į lovas gultis vėliau nei 19 val. Mažieji paveldėtojai paklūsta tokiai taisyklei, nes supranta, kad turi jos paisyti. O jei kartais ir nusprendžia parodyti savo „ožiukus“, auklė žino metodų, kaip juos nuraminti. Atkreipkite dėmesį į tai, kad nei George‘as, nei Charlotte niekada nepuolė į isterijas viešuose renginiuose, o tai didelis auklės nuopelnas.

Kate Middleton su vaikais

3. Sveika mityba

Tam, kad karališkieji vaikai nepiktnaudžiautų vienu ar kitu maisto produktu, kiekvieną savaitę į jų racioną įvedamas vienas naujas produktas, kurį jie ragauja pagal tam tikras taisykles. O štai apie greitąjį maistą, gazuotus gėrimus ar gruzdintas bulvytes princas George‘as ir jo sesė net nesvajoja – tai griežtai uždrausta.

4. Žaidimai gryname ore ir jokių planšečių

Laisvu nuo pamokų metu princas George‘as ir princesė Charlotte žaidžia gryname ore. Auklė jiems neleidžia švaistyti laiko sėdint prie planšečių ar išmaniųjų telefonų. Lauke ji sugalvoja įvairialypę programą, kuri žavi mažuosius karališkosios šeimos atstovus. Jei vis dėl to dėl vienų ar kitų priežasčių jie priversti likti namuose, vaikai renkasi paprastus žaidimus, tarkime, dėlioti dėliones.

5. Kuo daugiau pomėgių

Be tradicinių britiškų pramogų, princas George‘as ir princesė Charlotte turi ir neįprastų pomėgių. Pavyzdžiui, mokosi sodininkystės meno arba slidinėja kalnų slidėmis. O visai neseniai trimetė Charlotte pradėjo baleto pamokas. Galbūt mergaitė seks princesės Dianos pėdomis, kuri labai mėgo šokti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)