Kino studijos dievina Kalėdas, todėl šventės dažnai tampa svarbiausiu sezonu sudėtingoms dramoms bei kitiems į „Oskarus“ pretenduojantiems kino projektams. Vis dėlto šiemet vaikams taip pat yra puikių filmų, pradedant nuo klasikinių pasakų tęsinių iki filmų, kuriais galės mėgautis netgi tėvai ar vyresni broliai bei seserys, rašoma pranešime spaudai.

Štai penki vieni geriausių Kalėdinių filmų vaikams šiemet:

1. Spragtukas ir keturios karalystės

Kino studijos „Disney“ fantastinis filmas „Spragtukas ir keturios karalystės“ yra paremtas klasikine Kalėdų pasaka bei baletu, pasakojančiu apie jauną mergaitę Klarą ir jos žaisliuką Spragtuką.

Kalėdų vakarą Klara (akt. Mackenzie Foy) gauna iš savo krikštatėvio (akt. Morgan Freeman) raktą, kuris vidurnaktį perkelia mergaitę į spalvingą ir stebuklingą pasaulį.

Daugelis šeimų bus susipažinę su istorija, tačiau naujasis „Disney“ filmas nestokoja intensyvaus veiksmo bei pateikia įdomių netikėtumų.

Fantastinis nuotykių filmas „Spragtukas ir keturios karalystės“ kinuose nuo lapkričio 2 d.

2. Drąsusis elniukas Eliotas

Kino juosta „Drąsusis elniukas Eliotas“ yra animacinė istorija apie miniatiūrinį žirgą, kuris svajoja atsidurti Kalėdų Senelio elnių kinkinio gretose. Nepaisant to, kad jis yra daug mažesnis nei kiti elniai, Eliotas nusprendžia sudalyvauti konkurse. Su savo geriausios draugės ožkos pagalba, Eliotas pradeda bandymus, tačiau draugams pakliuvus į pavojų, jis susiduria su sunkiu pasirinkimu: išgelbėti draugus ar siekti savo gyvenimo svajonės.

Ši pamokanti istorija nestokoja humoro, todėl yra puiki Kalėdų istorija skirta visai šeimai.

Lietuviškai dubliuota nuotykių animacija „Drąsusis elniukas Eliotas“ kinuose nuo lapkričio 23 d.

3. Grinčas

Dr. Seuss knyga paremtas filmas pasakoja apie pikčiurną Grinčą, kuris nekenčia Kalėdų, ypač šios šventės ryškių ir garsių dekoracijų.

Persirengęs Kalėdų Seneliu, kartu su savo šunelio pagalba, Grinčas ketina pavogti Kalėdas. Ši šventinė istorija sukelia juoko, todėl puikiai tinka tiek jaunesniems, tiek ir vyresniems šeimos nariams.

Lietuviškai dubliuota animacinė komedija „Grinčas“ kinuose nuo lapkričio 30 d.

4. Merė Popins sugrįžta

Kino juosta „Merė Popins sugrįžta“, pasakojanti apie magiškąją auklę, yra klasikinio 1964 m. miuziklo tęsinys. Paremtas net septyniomis rašytojos P.L. Travers knygomis, naujasis filmas nukelia daugelį metų į ateitį po originalo, kuomet Benksų poros vaikai suaugo ir patys susilaukė vaikų.

Vis dėlto naujai šeimai susidūrus su skaudžiu praradimu, į jų gyvenimą sugrįžta paslaptingoji auklė Merė Popins (akt. Emily Blunt), kad kartu su savo draugu Džeku (akt. Lin-Manuel Miranda) bei panaudodama unikalius magiškus sugebėjimus, padėtų šeimai iš naujo atrasti džiaugsmą ir stebuklus, kurių taip trūksta jų gyvenime.

Kupiną garsiausių kino žvaigždžių ir draugišką vaikams filmą su malonumu įvertins visa šeima.

Fantastinis miuziklas „Merė Popins sugrįžta“ kinuose nuo gruodžio 28 d.

5. Ralfas Griovėjas 2

Kino studijos „Disney“ animacinės komedijos tęsinys „Ralfas Griovėjas 2“ pristato naujus Ralfo ir Venelopės nuotykius begalinių galimybių internete.

Pirmasis filmas pasižymėjo stipriomis teigiamomis žinutėmis, tačiau taip pat pateikė gausią dozę juoko, tad ir tęsinyje galima tikėtis to paties. Tai yra pirmasis „Disney“ filmas, kuriame kino studijos princesės pasirodo kartu, todėl be abejo patiks vaikams.

Tiesiog pasiruoškite juokeliams apie internetą, pvz. iššokančius skelbimus ar internetinius apsipirkimus, kurių gali nesuprasti patys jauniausi šeimos nariai.

Lietuviškai dubliuota nuotykių animacija „Ralfas Griovėjas 2“ kinuose nuo sausio 11 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)