„Būti motina yra didžiulė vertybė. Motinos, išsiskiriančios besąlygiška ir pasiaukojančia meile savo vaikui, yra individualizmo paneigėjos; jos yra didžiausios karo priešininkės“.

„Kiekvienas vaikas, kuris, užuot gimęs, yra neteisingai pasmerkiamas mirti per abortą, turi Jėzaus Kristaus veidą – veidą Dievo, kuris dar nė negimęs ir iš karto po to patyrė pasaulio priešiškumą. Taip pat kiekvienas senyvas žmogus, net ir ligotas arba skaičiuojantis paskutines savo dienas, turi Jėzaus Kristaus veidą. Jais negalima atsikratyti, kaip siūlo taip vadinama šiukšlių utilizavimo kultūra!“

„Baisu net pagalvoti, kad esama aborto aukomis tapsiančių vaikų, niekad taip ir neišvysiančių dienos šviesos“.

„Ar pavyktų taip beatodairiškai rūpintis savo vaikais, kad jie niekada nepamanytų buvę klaida, o visada užtikrintai žinotų, jog yra be galo vertingi“.

„Visuomenė, kuri apleidžia savo vaikus ir senolius, kerta savo šaknis ir temdo ateitį“.

„Jūsų vaikai visada jus stebi – net tada, kai to nesuvokiate. Jie stebi mus nuolatos ir tai, ką mato, būtinai įsidėmi".

„Pirmas klausimas, kurį užduodu tėvams, sakantiems, kad bendraujant su vaikais jiems trūksta kantrybė, būna štai koks: „Kiek vaikų jūs turite?“. Jie pasako, kad turi tris arba keturis. Tada užduodu antrą klausimą: „Ar žaidžiate su savo vaikais?“ Į jį jie paprastai neturi ką atsakyti“.

„Vienas tėvas kartą man pasakė: „Tėve, kai išeinu į darbą, jie vis dar miega, o kai vakare grįžtu namo, jie jau guli lovose. Matau juos tik savaitgaliais.“ Bet tai siaubinga! Toks gyvenimo būdas naikina žmogiškumą!“

„Mieli vaikai, mūsų rankos yra mūsų širdžių simbolis, ir tik atviros, kilnios širdys gali pakeisti pasaulį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)