1. Susikiškite

Turime omenyje palaidinės susikišimą į kelnes. Nėštumo metu greičiausiai įsigijote ne vieną ilgą, sėdmenis dengiančią palaidinę, kurią nešiojote ant kelnių. Dabar metas tas palaidines susikišti į kelnes. Tos pačios ilgos ir laisvos palaidinės, sukištos į kelnes, puikiai maskuos jūsų vis dar atsikišusį pilvą.

Apranga moterims

2. „Peplum“ stiliaus palaidinės

„Peplum“ stiliaus palaidinės aptempia krūtinę ir paskui stipriai išplatėja. Jos padeda sukurti itin moterišką siluetą. Jums tereikia rasti tokią palaidinę, kuri išplatėja ties ta vieta, kur prasideda jūsų atsikišęs pilvukas – ji jį paslėps. Tokios palaidinės geriausiai tinka prie tiesių pieštuko formos kelnių, taip pat gražiai atrodo prie sijonų aukštu liemeniu.

Apranga moterims

3. Atidenkite šiek tiek kūno

Nors kūno atidengimas greičiausiai yra paskutinis dalykas, ko norisi neseniai mama tapusiai moteriai, tačiau pasikliaukite šiuo patarimu. Nedidelis nuogos odos plotas atitrauks dėmesį nuo jūsų pilvo. Išbandykite atviresnį kaklą ar palaidinę apnuogintais pečiais. Pamatysite, rezultatas bus stulbinantis – tokie modeliai tobulai paslepia apvalesnį pilvą!

Apranga moterims

4. Marškinėliai su drapiruote

Paieškokite netradicinio stiliaus marškinėlių – jie, gimus kūdikiui, gali tapti tikru išsigelbėjimu. Yra tiek daug marškinėlių su drapiruotu priekiu, kurie kuo puikiausiai paslėps nuo svetimų akių tai, ko jums nesinori rodyti.

Apranga moterims

5. Nepamirškite liemenių

Vasariška liemenė su laisvai žemyn krentančiomis klostėmis puikiai tinka ant ilgos suknelės, taip pat gali būti derinama prie šortų ar trumpo sijono. Laisvumas ir struktūra – tobulas derinys!

6. Vengiate maudynių? Neverta!

Dėl vis dar atsikišusio pilvo nesinori eiti į baseiną ar paplūdimį? Pirma, nėra dėl ko taip jaustis! Jūs esate žvaigždė vien dėl to, kad įveikėte gimdymą, todėl turite teisę tokia ir jaustis. Jūsų pilvas tėra priminimas, kad išnešiojote kūdikį. Vis dėlto, jeigu jaučiatės neužtikrintai, rinkitės kaftano stiliaus paplūdimio drabužį ar net kažką tokio, kuo puošiamasi per paplūdimio vakarėlius. Rinkitės stambius aksesuarus, nes tokie atitrauks dėmesį nuo jūsų pilvo. Kaftanai kuo puikiausiai atrodo ir prie kelnių.

7. Paslaptis po jūsų drabužiais

Kalba eina apie figūrą formuojančius apatinius. Visai nebūtina aptempti viso kūno ir prakaituoti – tereikia paformuoti taliją. Ne viena Cezario pjūvį patyrusi moteris tvirtina, kad švelnus spaudimas rando srityje iš tiesų yra palengvinimas, nes ištampyta oda tvirtai prilaikoma, o randas apsaugomas nuo kelnių ar sijono liemens. Tiesa, prieš pasirenkant šią galimybę, būtina pasitarti su gydytoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)