„Bachmuto kryptimi mūsų kariai perėjo iš gynybos į puolimą. Pastarąją dieną įvairiuose Bachmuto krypties sektoriuose veržėmės nuo 200 iki 1100 metrų. Priešas šia kryptimi perėjo į gynybą, bandydamas išlaikyti užimtas pozicijas. Dabar priešas telkia savo rezervus šia kryptimi iš gilumos, kad galėtų gintis“, – sakė ji.

Anot H. Maliar, „Wagner“ samdiniai šen bei ten lieka užnugario daliniuose. Tačiau pagrindinė karo veiksmų našta Rusijos pusėje dabar tenka reguliariajai Rusijos Federacijos kariuomenei, įskaitant desantinius puolimo dalinius.

„Taip ilgai išlaikyti Bachmuto sektoriaus gynybą ir dabar ją pavyksta pulti, be kita ko, dėl iš anksto paruoštų įtvirtinimų. Visa teritorija aplink iš tikrųjų yra įtvirtinta teritorija. Įtvirtinimai buvo paruošti iš anksto mūsų karių ir vietinių karinių administracijų pajėgomis. Jie buvo kruopščiai pastatyti“, – pabrėžė viceministrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją