„Bepilotis ant Belgorodo srityje esančio „Gazprom“ pastato numetė sprogstamąjį įtaisą. Remiantis šaltinių duomenimis, Oktiabrsko kaime stovintis pastatas buvo atakuotas gegužės 25 d., apie 23 val.: išdužo pastato langai, taip pat buvo apgadintas fasadas ir stogas“, – teigiama pranešime.

Kaip rašo UNIAN, šią informaciją iš dalies patvirtino ir Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas. Jis irgi pranešė, kad Oktiabrsko kaime bepilotis numetė sprogmenį.

„Dėl bepiločio atakos buvo apgadintas administracinis pastatas: išdaužti langai, pažeistas fasadas ir stogas“, – parašė jis, bet nepatikslino, kokį pastatą turi omenyje.

Taip pat V. Gladkovas paskelbė incidento vietoje padarytą nuotrauką, kurioje matyti atakos padariniai – langų šukės ir tinko gabalai, gulintys prie kažkokio pastato. Atakos metu niekas nenukentėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją