„Šie pranešimai neatitinka tikrovės. Šiuo metu automobilis „Aurus“, kuriame yra patriarchas Kirilas, artinasi prie Kristaus Gelbėtojo cerkvės“, – Rusijos valstybinei naujienų agentūrai „Interfax“ nurodė patriarchato narys.

Žiniasklaida anksčiau pranešė, kad ankstyvą pirmadienio rytą Maskvoje į eismo įvykį pateko automobilis, kuris galimai priklauso Rusijos stačiatikių bažnyčios vadovui Kirilui.

Apie incidentą iš pradžių paskelbta rusiškuose kanaluose socialiniuose tinkluose.

„Telegram“ kanalai „Baza“ ir „112“ rašo, kad į avariją patekusio automobilio valstybiniai numeriai sutampa su „Aurus“ automobilio, kuris, kaip jau skelbta anksčiau, priklauso patriarchui.

Teigiama, kad „Aurus“ atsitrenkė į „Volvo“, nukentėjo vienas asmuo.

„Avarija įvyko 6.30 val. ryto Maskvos laiku Taikos prospekto ir skersgatvio Bolničnoje sankirtoje. Automobilis „Volvo“ važiavo iš skersgatvio, kai į jį rėžėsi „Aurus“. Susidūrimo metu nukentėjo vienas žmogus, tačiau hospitalizavimo atsisakė. Ar automobilyje buvo patriarchas, kol kas nežinoma“, – pranešama viename rusiškame socialiniame tinkle.

Internete taip pat pasirodė eismo įvykio nuotraukų.

Vėliau buvo paskelbtas ir vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota susidūrimo akimirka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)