Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip karinio komisariato pastatas įsiplieskia tarsi deglas. Iš pradžių liepsnos apėmė medinį priestatą, o paskui persimetė ant karinio komisariato stogo.

Rusijos Federacijos (RF) tyrimų komitetas nurodė, kad gaisro priežastimi neva tapo trumpasis jungimas. Tyrėjai pradėjo išankstinį tyrimą dėl aplaidumo.

RF tyrimų komitetas atmeta versiją, kad karinis komisariatas galėjo būti padegtas kaip protesto ženklas prieš mobilizaciją.

Ugnis apgadino optinio ryšio linijos magistralinį kabelį, todėl dabar kariniame komisariate nėra interneto ir kabelinės televizijos.

Įdomu tai, kad incidentas nutiko maždaug už 20 kilometrų nuo vienos iš Vladimiro Putino rezidencijų, pranešė TSN.

V. Putinas turi rezidenciją Kremliuje, Novo Ogariove, Sočyje, Konstantino rūmus Sankt Peterburge, bet rezidencija netoli Valdajaus vadinama jo mėgstamiausia.

„Valdajų slepia ne šiaip sau. Juk čia, už 350 metrų nuo pagrindinio namo, tūno didžiausia V. Putino paslaptis, jo askezės šventykla. Namas, kuris yra du kartus didesnis už pačią rezidenciją. Beveik 7 tūkst. kvadratinių metrų. Trys aukštai, iš kurių du – po žeme“, – sakė Aleksejaus Navalno įkurto Kovos su korupcija fondo darbuotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)