Remiantis TASS šaltiniu, dirbančiu teisėsaugos srityje, bepilotis buvo aptiktas sekmadienį, balandžio 23 d., Bogorodsko apygardoje (Noginsko rajonas), netoli nekomercinės sodininkų bendrijos „Zaria“. Per pusę perlūžęs bepilotis „paimtas ekspertizei, kurios metu bus nustatyti jį paleidę asmenys ir skrydžio kryptis“, nurodė naujienų agentūros šaltinis.

Portalas „Baza“ pateikė daugiau smulkmenų: skraidančio aparato nuolaužas rado vietos gyventoja, kuri nuėjo į mišką užkasti kačiuko. Ji nesikreipė į policiją, nes išsigando, kad gaus baudą už neteisėtą gyvūno laidojimą. Be to, kaip rašo „Baza“, moteris nusprendė, jog tai „kažkieno žaislas“ ir keletą drono nuotraukų tiesiog paskelbė savo bendrijos pokalbių kanale. Policijai apie bepilotį pranešė vienas iš kanalo naudotojų.

Prie bepiločio (vadovaujantis „Baza“ duomenimis, tai ukrainiečių gamybos „UJ-22 Airborne“) buvo pritvirtinta 17 kilogramų sprogmenų. Spėjama, kad bepilotis nukrito, nes baigėsi degalai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją