„Incidentas įvyko patikros punkte šalia pagrindinio Gynybos ministerijos pastato Frunzensko krantinėje. Į ministerijos teritoriją bandė prasmukti neadekvačios būklės vyras su pistoletu. Jis garsiai šaukė ir mosikavo rankomis. Įsibrovėlis buvo operatyviai sulaikytas, savo motyvų jis paaiškinti negalėjo“, – naujienų agentūrai TASS nurodė jėgos struktūrų atstovai.

Žiniasklaidos duomenimis, žmonės per šį incidentą nenukentėjo.

Skelbiama, kad vyro ginklas buvo konfiskuotas ir perduotas ekspertizei. Pirminiais duomenimis, tai buvo pneumatinis pistoletas. Vyrui buvo surašytas protokolas dėl smulkaus chuliganizmo. Jis buvo išsiųstas apžiūrai į psichiatrijos skyrių.

„Telegram“ kanalo SHOT duomenimis, vyro vardas yra Dmitrijus, jam 40 metų.

„Delfi“ primena, kad trečiadienio vakarą Rusijos gynybos ministerijai priklausančiame pastate Maskvos centre buvo kilęs gaisras.

Gaisras prasidėjo Apraksinų namuose Znamenka gatvėje. Gaisro šaltinis, kaip pranešta, buvo penktame aukšte esančiame biure.

Pasak portalo rbc.ru, tuo adresu, kur buvo kilęs gaisras, yra Apraksino namas (senasis Generalinio štabo pastatas). 1980-ųjų pabaigoje pastate buvo teikiamos administracinės paslaugos. Jame taip pat yra vado Georgijaus Žukovo muziejus. 2016 metais šis namas jau degė, tada jame įgriuvo stogas. Tada gaisras buvo užgesintas apie devynias valandas.

Vėliau pranešta, kad gaisras, kurio liepsnos buvo apėmusios 60 kvadratinių metrų plotą, buvo suvaldytas, Gaisro priežastis, kaip skelbta, buvo avarinis elektros tinklo režimas, avarinės tarnybos teigė naujienų agentūrai TASS.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją