Balandžio 5-osios vakarą užsidegė Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos pastatas Maskvos centre, pranešė ir Rusijos „Telegram“ kanalas „112“.

Gaisras prasidėjo Apraksinų namuose Znamenka gatvėje. Gaisro šaltinis yra penktame aukšte esančiame biure. Avarinės tarnybos dirba įvykio vietoje.

Žiniasklaidos paskelbtame vaizdo įraše galima pamatyti, kaip virš pastato pakilo storas dūmų stulpas

Portalas rbc.ru rašo, kad tuo adresu, kur kilo gaisras, yra Apraksino namas (senasis Generalinio štabo pastatas). 1980-ųjų pabaigoje pastate buvo teikiamos administracinės paslaugos. Jame taip pat yra vado Georgijaus Žukovo muziejus. 2016 metais šis namas jau degė, tada jame įgriuvo stogas. Tada gaisras buvo užgesintas apie devynias valandas.

Vėliau pranešta, kad gaisras, kurio liepsnos buvo apėmusios 60 kvadratinių metrų plotą, buvo suvaldytas, Gaisro priežastis buvo avarinis elektros tinklo režimas, avarinės tarnybos teigė naujienų agentūrai TASS.

Vaizdais dalijasi ir Ukrainos žiniasklaida:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)