„Ne, Farchadai, tuo, kad jie pra***o šalį, gali net neabejoti... Ler, gal vėliau, prašau“, – J. Prigožino balsu kalbantis žmogus kreipiasi greičiausiai į savo žmoną – dainininkę Valeriją.

Įrašo metu J. Prigožinas taip pat kalbasi su Galina Nikolajevna (Galina Nikolajevna yra Valerijos motinos vardas ir pavardė) ir jai sako, kad „Lera yra ten, prie registratūros“.

Vyras, kalbantis J. Prigožino balsu, taip pat pavadina V. Putino aplinką „nepataisomais padarais“, kurie elgiasi „kaip dievai“.

„Jie susivienijo: Igoris Ivanovičius, Sergejus Viktorovičius ir Viktoras Zolotovas. Jie dėl visko kaltina Šoigu. Vadina jį dalba***u, už akių, žinoma“, – įraše sako vyras.

F. Achmedovo balsu kalbantis vyriškis pataria J. Prigožinui „viską parduoti“, jei „yra kokių nors šansų, kad jis nukentės nuo sankcijų“, nes „jiems viskas žinoma“ ir „viskas bus įšaldyta“. F. Achmedovas taip pat pasiskundžia, kad „jie“ žiūri tik į bloga, o į tai, kas gera, nežiūri.

Milijardierius taip pat kalbėjo apie tai, kokią įtaką jam padarė Europos Sąjungos, Jungtinės Karalystės ir Kanados įvestos sankcijos, prasidėjus karui Ukrainoje. Jis skundėsi, kad jo kortelė buvo užblokuota, o laivas stovi ir „pūva“.

„Jie rašo, kad esu artimas Putino draugas. Kad kas jūsų motiną! Putiną paskutinį kartą mačiau 2008 metais […].“

„Jis visus pakišo. Visus ir viską. Visą šalį. Visus žmones, b**n.“

„Esmė ne pinigai, bl**, esmė moralė“, – įraše sako F. Achmedovas.

„Iš esmės jis palaidojo rusų liaudį“, – pritaria jam J. Prigožinas.

J. Prigožinas jau pavadino įrašą „klastote“ ir pareiškė, kad jo pozicija „visiems žinoma“. „Mano politinė pozicija visiems žinoma, ji yra išreikšta visuose mano interviu ir viešajame lauke. Bet žinote, kai pasiklausiau garso įrašo, beveik pats patikėjau, kad tai aš“, – sakė prodiuseris.

Jis tvirtino, kad „šiandieninės technologijos, neuroniniai tinklai, leidžia suklastoti ne tik balsą, bet ir pokalbį“.

Tiek J. Prigožinas, tiek F. Achmedovas įtraukti į ES sankcijų sąrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)