Tame pačiame interviu „Angarsko maniaku“ pramintas rusas teigia, kad anksčiau prisipažino dėl dar dviejų žmogžudysčių, todėl ir buvo iš Mordovijos perkeltas į Irkutską.

Anot M. Popkovo, dabar į armiją jis dar nesiruošia, nes „tai ne kompiuterinis žaidimas, ir ne grožinė knygutė“: „Tiesiog iš šiltos patalpos atsidūręs šaltame griovyje kiek ilgai žmogus ištversi?“.


Kai žiema pasibaigs, „praeis tie didieji šalčiai“, jis „nedvejodamas sutiktų“ vykti kariauti į Ukrainą, nors ir abejoja, kad jį kas nors paims.

Anot buvusio policijos pareigūno, jo profesija šiame kontekste labai paklausi.

Kaip skelbia UNIAN, 2015 metais Irkutsko srities teismas M. Popkovą nuteikė iki gyvos galvos dėl 22 nužudymų ir dviejų pagrobimų. 2017 metų sausį paaiškėjo, kad vyras prisipažino dėl dar 59 nužudymų ir vieno pagrobimo.

Žudiko niekaip nepavyko pagauti dvidešimt metų. Kai 2012 metais buvo pagaliau sulaikytas, jis papasakojo, kad savo, o kartais ir tarnybine mašina, siūlydavosi pavežti moteris.

Jeigu moterys būdavo apsvaigusios nuo alkoholio ar tiesiog jam nepatikdavo elgesys, nuveždavo į miesto pakraštį ir nužudydavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)