„Žmonija ir jos minties lyderiai rūpinasi, kaip apgyvendinti Marso planetą arba kaip vėl nusileisti Mėnulyje. Tačiau čia pagrindinis klausimas yra tiesiog „Bachmutas“. Štai kaip žemai jie (rusai) krito“, – teigė 35 metų Ukrainos karys Vachtangas.

„Žmonija turėtų labiau vertinti pačią gyvybę ir dėti mažiau pastangų karui. Verčiau mes tobulintume save ar technologijas. Jei toks procesas įvyks, tai atitiks visos žmonijos interesą, turiu galvoje, kaip visa tai (karą) sustabdyti. Taip pat labai svarbu, kalbant bendrai, šalims, kurios visur atneša tironiją arba nori užkariauti kitas šalis, neleisti taip elgtis. Nes tai jau yra praeitis“, – sakė Vachtangas.
Rusija, bandanti pasistūmėti į priekį kovose, per kurias jau žuvo tūkstančiai karių, žūtbūt bando užimti šį Rytų Ukrainos miestą.

„Šioje vietovėje priešas sutelkė daugybę savo karių. Čia kaunasi pajėgiausi jų daliniai, todėl kovos šiuo metu yra labai sunkios. Tačiau viskas gerai, mes susitvarkysime ir juos nugalėsime“, – teigė 22 metų Ukrainos karys Stiepacha.

Vienas Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio patarėjas apkaltino Rusiją, jog ji siekia „nušluoti“ Bachmutą, ir sukritikavo tuos, kurie ragina Kijevą siekti su Rusija taikos derybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją