Savo feisbuko paskyroje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas praneša, kad laikinai okupuotoje Horlivkoje viena iš civilinių ligoninių buvo perprofiliuota į karo ligoninę, civiliams gyventojams draudžiama į ją patekti. Ligonius lanko tik medicinos personalas.

„Per praėjusią savaitę į laikinai okupuoto Donecko gydymo įstaigas atvežta daugiau nei 720 sužeistų asmenų, tarnaujančių Rusijos okupacinių pajėgų padaliniuose“, – teigiama pranešime.

Per praėjusią parą Ukrainos aviacija surengė 15 atakų tose vietose, kur buvo daug Rusijos karių, ginkluotės ir karinės technikos. Tai pat sudavė du smūgius zenitinių raketų kompleksų pozicijoms. Be to, Ukrainos kariai numušė tris „Orlan-10“ tipo bepiločius.

„O raketinių pajėgų ir artilerijos padaliniai sunaikino artilerijos sistemą ir dar vieną svarbų okupantų objektą“, – pridūrė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)