Per sprogimą autobusų stotelėje prie vakarinio išvažiavimo iš Jeruzalės žuvo žmogus ir 11 buvo sužeista. Per atskirą sprogimą kitoje stotelėje, esančioje netoliese, apgadintas autobusas ir sužeisti trys žmonės, pranešė nukentėjusiuosius priėmusios ligoninės.

Sprogimai nugriaudėjo pusvalandžio intervalu, informavo policija, pažymėdama, kad įvykio vietoje kartu su kitomis pajėgomis buvo išminuotojai, kurie „rinko įrodymus ir tikrino teritoriją ieškodami įtariamųjų“.

Įvykio vietoje buvęs AFP fotografas sakė, kad sprogimas išmušė skylę metalinėje tvoroje, esančioje už autobusų stotelės, o ant žemės gulėjo elektrinis paspirtukas ir kepurė.

Fotografas sakė, kad antrasis sprogimas perskrodė autobuso šoną.

Ligoninė „Shaare Zedek“ pranešė, kad vienas vyras mirė nuo pirmojo sprogimo metu patirtų žaizdų, joje gydomas dar viena kritinės būklės žmogus, du sunkiai ir du lengvai sužeisti.

Medicinos centras „Hadassah“ pranešė, kad jame gydomi šeši to paties sprogimo metu sužeisti žmonės: vienas vidutinio sunkumo ir penki lengvai sužeisti, taip pat dar trys žmonės, lengvai sužeisti per antrąjį sprogimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją