Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė „Radio Free Europe / Radio Liberty“ žurnalistas Rikardas Jozwiakas.

Pasak žurnalisto, ESBO jau sulaukė pikto Rusijos laiško.


Tuo metu polskieradio.pl rašo, kad Lenkijos užsienio reikalų ministerija patvirtino, kad šalis atsisakė išduoti vizas Rusijos delegacijos ESBO nariams.

„Delegacijos nariams buvo pasakyta, kad jų atvykimas į Lenkiją pažeistų solidarumo su Ukraina principą. Šis sprendimas susijęs su keliais parlamentarais, kurie turėjo atvykti į trijų dienų sesiją, kuri prasidės Varšuvoje lapkričio 24 d.“ – praneša RMF.

Šią savaitę S. Lavrovas dalyvavo Balyje vykusiame G-20 aukščiausiojo lygio susitikime, tačiau iš jo išvyko jau pirmąją dieną.

Ukrainos nuolatinis atstovas Jungtinėse Tautose Serhijus Kislica ironiškai pakomentavo šią informaciją.

„Skelbiama, kad S. Lavrovas išvyko iš G-20 susitikimo Balyje. Jeigu tai tiesa, susitikimas ne tik taps G-19 viršūnių susitikimu, bet ir bus pagerinti ankstesni rusiškos diplomatijos greičio rekordai tarptautinėse arenose“, – tviteryje parašė S. Kislica.

Prie žinutės jis pridėjo Balyje padarytą nuotrauką, kurioje S. Lavrovas vilki marškinėlius su Ukrainos herbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)