Oficialioji Irako naujienų agentūra teigė, kad per nelaimę nukentėjo civilinės gynybos direktorius generolas majoras Kadhimas Bohanas ir keli ugniagesiai.

Apie žuvusiuosius nepranešama. Kol kas neaišku, kas sukėlė gaisrą.

Bagdado Rusafos rajono civilinės gynybos direktorius, brigados generolas Qusai Younisas (Kusajus Junisas) sakė naujienų agentūrai AP, kad buvo sužeisti mažiausiai 28 žmonės.

Jis teigė, kad dėl gaisro sugriuvo du iš trijų pastato aukštų. Jame buvo sandėliai, kuriuose buvo laikomos degios medžiagos, pavyzdžiui, kvepalai.

Vėlų sekmadienio vakarą civilinė gynyba pranešė, kad gaisras visiškai užgesintas, o skubios pagalbos tarnybos įvykio vietoje ieškojo dingusių žmonių.

Spalio 29 dieną Bagdado šiaurės rytuose netoli futbolo aikštės sprogo dujų cisterna, žuvo mažiausiai devyni žmonės, dar 10 buvo sužeisti. Tyrimo komitetas nustatė, kad sprogimas buvo nelaimingas atsitikimas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją