"Gelbėtojų komandos įvykio vietoje vis dar ieško aukų. Gaisro priežastis nenustatyta ir yra tiriama", – apie antradienio vakarą kilusį gaisrą naujienų agentūrai AFP sakė Nguyenas Thanhas Tamas.

Policijos pareigūnas iš Thuan Ano miesto policijos padalinio Bin Dongo provincijoje sakė, kad trečiadienio rytą gelbėjimo pajėgos aptiko 12 kūnų.

Antradienio vakarą kilęs gaisras apėmė trijų aukštų karaokės barą Thuan Ano mieste, esančiame maždaug už 50 minučių kelio nuo Hošimino. Karaokės baro darbuotojai mėgino užgesinti liepsnas, bet jiems nepavyko. Gaisras greitai išplito po visą pastatą ir apėmė antrame ir trečiame aukštuose daugiau nei 400 kvadratinių metrų, viduje įstrigo tiek darbuotojai, tiek klientai.

Liudytojų teigimu, ugnis greitai plito per putplasčio garso izoliaciją ir medines dailylentes, jos liepsnojo skaisčia ugnimi ir užblokavo išėjimus. Daugelis žmonių išbėgo į antro aukšto balkoną ir šoko žemyn iš 8 metrų aukščio. Trečiadienio rytą pro stogą vis dar veržėsi juodi dūmai, ugniagesiai dėjo visas pastangas užgesinti gaisrą. Teritorija aplink pastatą buvo užtverta, policija mėgino nustatyti gaisro priežastį.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją