Apie tai jis kalbėjo per interviu su Dmitrijumi Gordonu.

Komentuodamas aukštus savo reitingus, O. Arestovičius teigė, kad tai neatsiejama nuo žmonių paramos dabartiniam prezidentui.

„Dabar mano reitingas yra prezidento reitingas. Neatskiriu savęs nuo prezidento. Ir niekada nenuviliu žmonių, su kuriais dirbu. Galiu jiems nepritarti, bet niekada to neišnešiu į viešumą“, – sakė jis.

Kalbas apie prezidentines ambicijas karo metu O. Arestovičius pavadino nekorektiškomis, bet patvirtino, kad dalyvautų rinkimuose tuo atveju, jei V. Zelenskis nekandidatuos antrai kadencijai.

Anot O. Arestovičiaus, prezidento postas jam reikalingas tam, kad padėtų žmonėms ir „padarytų ką nors gero“.

„Kaip aš noriu pasinaudoti šia galimybe. Ne kaip bandymu monetizuoti reitingą, kurį suformavo situacija. Kai kuriais atžvilgiais tai priklauso nuo situacijos, bet kai kuriais atžvilgiais tai yra natūralu. Tiesiog kaip galimybe daug nuveikti šalies ir žmonių labui“, – apibendrino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją