Skelbiama, kad tą vakarą zenitinių raketų pajėgos sunaikino šešias raketas, o dar vieną numušė naikintuvas. Vienintelė išlikusi raketa pataikė į zenitinių raketų kompleksą Lvivo srityje.

„Rugpjūčio 2 dieną maždaug penktą valandą po pietų okupantai surengė raketinę ataką iš Kaspijos jūros regiono. Pasitelkti strateginiai bombonešiai Тu-95 (Тu-160). Iš viso į Ukrainos teritoriją paleistos aštuonios sparnuotosios Ch-101 (Ch-555) tipo raketos, jos nukreiptos į centrines, pietines ir vakarines Ukrainos sritis. Septynios iš aštuonių raketų numuštos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro gynybos“, – praneša Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro gynybos vadovybė.

Šešias raketas likvidavo zenitinių raketų pajėgos, o dar vieną numušė šalies aviacijos naikintuvas.

„Deja, Lvivo srityje raketa pataikė į taikinį – apgadintas zenitinių raketų kompleksas. Nuostoliai dar nustatinėjami“, – priduriama pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)