Publikuojamuose kadruose okupantas iš Rusijos Ukrainos kariui peiliu nurėžia lyties organus. Egzekucijos vykdytojo tapatybę pavyko operatyviai nustatyti.

Prezidento administracijos vadovo pavaduotojas Michailas Podoliakas akcentavo, kad Ukraina susidūrė su „kanibalais“, o kaltieji bus rasti ir nubausti.

„Rusijos propagandininkai didžiuodamiesi rodo, kaip grupelė žmonių vardo nevertų padarų išniekina karo belaisvį iš Ukrainos. Štai ką turi suprasti pasaulis: Rusija – kanibalų kraštas, kurio gyventojai mėgaujasi naikindami ir žudydami. Tik karo migla nepadės skerdikams iš Rusijos išvengti bausmės. Visus identifikuosime. Surasime visus iki vieno“, – tviteryje parašė M. Podoliakas.


Kaip teigia Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka, mirtinai Ukrainos karį nukankinęs rusas bus rastas ir likviduotas, taip pat jis pasidalijo asmeniniais įtariamojo duomenimis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)