Anot UNIAN, Kijevo regioninės karinės administracijos vadovas Oleksijus Kuleba paskelbė, jog Vyšgorode buvo apšaudytas infrastruktūros objektas.

„Informacija apie aukas dar tikslinama. Visos pagalbos tarnybos jau dirba vietoje. Dar kartą raginu paisyti pavojaus signalų – eikite į slėptuves. Karas tęsiasi, priešas ir toliau klastingai rengia raketų smūgius“, – rašė O. Kuleba.

UNIAN taip pat praneša apie jau tradiciniu tapusį Mykolajivo ir Charkovo naktinį ar rytinį apšaudymą. Mykolajivo meras Oleksandras Senkevičius pranešė apie galingus sprogimus 4 val. ryto, Charkovo meras Igoris Terekhovas rašė apie du apšaudymus per naktį. „Abu buvo iškart po vidurnakčio. Vienas yra arčiau centro, antrasis – vienoje iš aplinkinių vietovių. Vėlgi, S-300 raketos. Dėl to mūsų gelbėtojai užgesino du nedidelius gaisrus. Kol kas nėra informacijos apie aukas“, – sakė I. Terekhovas.

Ketvirtadienio paryčiais paaiškėjo ir apie ataką Černigovo regione. „Po 5 val. ryto iš Baltarusijos teritorijos paleidžiamos didelio masto raketos. Preliminariai yra informacijos apie smūgį netoli Gončarovskio. Mūsų oro gynyba taip pat veikia. Saugokitės“, – rašė Černigovo regiono karinės administracijos vadovas Viačeslavas Chauso.

Pažymėtina, kad ketvirtadienį pirmą kartą švenčiama Ukrainos valstybingumo diena. Išvakarėse tapo žinoma, kada Ukraina gali gauti Vokietijos oro gynybos sistemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)