Šalia generolo kūno rastas pistoletas. Apie tai paskelbė propagandinis kanalas „Ren TV“.

Buvusio 76 metų amžiaus FSB generolo žmona vyro kūną aptiko laiptinėje ir pranešė teisėsaugos institucijoms. Remiantis pirminiais duomenimis, J. Lobačiovas pastaruoju metu turėjo sveikatos problemų.

Šaltinių teigimu, į pensiją išėjęs generolas taip pat turėjo finansinių sunkumų.

Cituodama šaltinį Maskvos teisėsaugoje, dar viena propagandinė agentūra, TASS, pranešė, kad J. Lobačiovo mirties priežastis – savižudybė.

J. Lobačiovas pagarsėjo savo absurdiškais teiginiais apie Ukrainą. 2014 metais, duodamas interviu propagandinei žiniasklaidai, jis tvirtino, kad Ukrainai esą vadovauja „fašistai“. Be to, FSB generolas pareiškė, kad Rusija „laukia momento“, kai Ukrainoje įvyks „intervencija jėga“.

Šis pareigūnas „išplovė“ Žvalgybos valdybos (GRU) pulkininką Anatolijų Čepigą, kuris apnuodijo buvusį karinės žvalgybos agentą Sergejų Skripalį ir jo dukterį Juliją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją