„Šiandieninis Rusijos išpuolis prieš prekybos centrą Kremenčuke yra vienas baisiausių teroristinių išpuolių Europos istorijoje. Ramus miestas, paprastas prekybos centras, viduje – moterys, vaikai, paprasti civiliai ... Prieš paskelbiant įspėjimą apie oro antskrydį, ten buvo apie tūkstantį žmonių. Laimei, kiek jau žinome, daugeliui pavyko išeiti. Tačiau viduje vis dar buvo žmonių: darbuotojai, kai kurie lankytojai.

Per Rusijos raketų smūgį parduotuvių centrui Ukrainoje žuvo mažiausiai 10 žmonių, o dar daugiau kaip 40 buvo sužeisti, bet aukų skaičius dar gali didėti, pranešė srities administracijos vadovas.

Rusijos užpuolikai Lisičanske apšaudė žmones, kurie susirinko prie dalijamo geriamojo vandens. Per ataką žuvo aštuoni civiliai, skelbia „Ukrinform“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)