Policija per „Twitter“ iš pradžių nurodė, kad šeši žmonės buvo nuvežti į ligoninę „tolesniam patikrinimui“, bet vėliau pridūrė, kad nukentėjusiųjų gali būti daugiau, nes kai kurie į gydymo įstaigas nuvyko patys.

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad šeši sužeistieji po incidento per parodą vienoje automobilių stovėjimo aikštelėje šalia ristūnų lenktynių trasos, buvo sąmoningi.

Incidento priežastis kol kas neaiški. Vaizdo įrašuose matyti dideliu greičiu atbuline eiga važiuojantis lengvasis automobilis. Iš įrašų atrodo, kad vairuotojas nesuvaldė automobilio ir šis įlėkė į minią už stovėjimo aikštelės.

Sužeistųjų būklė taip pat kol kas nežinoma.

„Sunkių sužalojimų patyrė mažiausiai vienas iš jų. Neturiu jokių kitų detalių apie sužeidimus“, – žurnalistams sakė policijos vadovas Thomas Brobergas (Tomas Brobergas).

Jis nurodė, kad policijos pareigūnai apklausė automobilio vairuotoją ir jau turi „teoriją“ dėl incidento priežasties, bet pridūrė, kad tyrimui reikės laiko.

Th. Brobergas pridūrė, kad tarp sužeistųjų esama vaikų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)