Naudodamiesi CDEK paslaugomis, rusų kareiviai namo siunčia įvairius daiktus, įskaitant pagrobtus iš Ukrainos gyventojų.

Dabar „Belaruskij Gajun“ gavo įspūdingą nusikaltėlių, kurie, anot projekto autorių, turėtų būti baudžiami už žudynes ir vagystes Ukrainoje, asmens duomenų kiekį, informuoja motolko.help.

Šie duomenys padėjo nustatyti, kad dauguma Rusijos ginkluotųjų pajėgų karių, siuntusių įvairius daiktus iš Mozyriaus, gyvena Rubcovske.

Paaiškėjo, kad vien tik balandžio 2-ąją rusų kareiviai per šią Rusijos siuntų pristatymo įmonę išsiuntė daugiau nei dvi tonas siuntinių, kurių nemažą dalį sudaro vogti daiktai.

Projekto autoriai paviešino 50–450 kg svorio siuntinius į Rusiją išsiuntusių kareivių vardus, pavardes, telefono numerius ir siuntinių turinį (įrankiai, garsiakalbiai, stalas, palapinė, elektrinis paspirtukas, televizorius, drabužiai, oro kondicionieriai, akumuliatoriai, asmeninių kompiuterių atsarginės dalys, žvejybos reikmenys).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)