Vaizdo efektų kupiname įraše Kim Jong Unas kartu su uniformuotais kariuomenės pareigūnais vaikšto ir rodo pirštu, kai atsidaro angaro durys ir pasirodo milžiniška raketa.

Dramatiška muzika greitėja, kadrai staigiai kinta tarp Kim Jong Uno ir pareigūnų, tuomet Kim Jong Unas nusiima akinius nuo saulės, linkteli galva ir raketa pradeda judėti paleidimo aikštelės link.

Vėliau raketa pakyla į dangų.

Ketvirtadienį, kovo 24-ąją, įvykęs paleidimas buvo pirmas pilnas ICBM bandymas, kurį branduolinį ginklą turinti Šiaurės Korėja atliko nuo 2017-ųjų. Skrydžio duomenys rodo, kad, prieš nukrisdama jūroje į vakarus nuo Japonijos, raketa skrido aukščiau ir ilgiau nei ankstesnių bandymų metu.
Kim Jong Unas sakė, kad bandymo tikslas buvo parodyti branduolinių pajėgų galią ir atgrasyti Jungtines Valstijas nuo bet kokio kariuomenės judėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)