Centro teigimu, šiuo metu su Putinu tiesiogiai gali bendrauti Jurijus Kovalčiukas, Genadijus Timčenka, Sergejus Čemezovas, praneša „Ukrinform“.

Tuo pat metu Boriso Jelcino eros oligarchai demonstratyviai ėmė vengti asmeninio kontakto su V. Putinu, būtent iš jų Rusijos prezidentas esą ir bijo „dūrio į nugarą“.

Anot centro, juk Romanas Abramovičius, Vladimiras Potaninas, Olegas Deripaska, Michailas Prochorovas, Aleksandras Abramovas, Andrejus Melničenka dėl sankcijų jau prarado ir toliau netenka turto ir pajamų.

„Verslas negali toleruoti žmogaus politikos, kuri atnešė tokias pražūtingas pasekmes jo finansinei būklei. Todėl jie yra pasirengę ryžtingiems veiksmams, kad pakeistų esamą situaciją. O jei V. Putinas nesutiks su jų sąlygomis, jam gresia priverstinė apkalta arba fizinis pašalinimas iš savo vidinio rato“, – rašoma Kovos su dezinformacija centro pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją