„Aš dar turiu daug planų, - kalbėjo premjeras. – Aš dirbu savo darbą ir darysiu tai, kol turėsiu privilegiją ir garbę tarnauti šiose pareigose“.

B. Johnsonas jau daug savaičių patiria didelį spaudimą. Jis kaltinamas dėl virtinės vakarėlių savo rezidencijoje Dauning Stryte per karantiną, per kuriuos galimai nusižengta koronaviruso taisyklėms. Policija vykdo tyrimą dėl iš viso 12 renginių, keliuose jų dalyvavo ir B. Johnsonas.

Dėl to opozicija ir vis daugiau jo Konservatorių partijos narių reikalauja B. Johnsono atsistatydinimo. „Aš nesutelkiu savo dėmesio į kritikus, aš nepriimtu Leiboristų partijos kritikos, - sakė premjeras. – Mano uždavinys yra tęsti darbus, dėl kurių buvau išrinktas“.

B. Johnsonas vėl įvardijo virtinę savo laimėjimų nuo kadencijos pradžios 2019 metų vasarą. „Tai vyriausybė, kuri įgyvendino „Brexitą“, užsitikrino 80 vietų daugumą parlamente, suorganizavo greičiausią vakcinacijos kampaniją ir pasiekė greičiausią ekonomikos augimą G7 grupėje“, - teigė premjeras. Kritikai kai kuriuos šių teiginių laiko neteisingais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją