Penki kulkų sužeisti asmenys buvo nugabenti į ligoninę po šūvių ankstų ketvirtadienio rytą vienam viešbučių tinklui priklausančioje įstaigoje, esančioje gyvenamajame rajone, socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Kolumbijos apygardos policijos departamentas.

Policijos departamento pareigūnai „nustatė keturias šaudynių aukas – suaugusias moteris, susijusias su incidentu viešbutyje „Days Inn“, paskelbė departamentas.

Dar vienai „sunkios būklės“ buvusiai moteriai „konstatuota mirtis“.

Vašingtono policija kelias valandas buvo apsupusi įvykio vietą. Dėl incidento pradėtas tyrimas.

Policijos pareigūnai į įvykio vietą buvo iškviesti maždaug 3 val. 30 min. vietos (10 val. 30 min. Lietuvos) laiku, kai per vakarėlį viename viešbučio kambaryje garsiame Vašingtono rajone, kur yra daug ambasadų, pasigirdo šūviai, pranešė kelios naujienų agentūros.

Policijos viršininkas Duncanas Bedlionas vietiniam naujienų kanalui sakė, kad anksčiau dėl šio viešbučio buvo gauta „skundų iš bendruomenės“.

„Gauname skundų, susijusių su narkotikais, ir tai yra problema, kurią aktyviai bandome spręsti bendruomenėje“, – sakė jis.

Įtariamasis kol kas neįvardintas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją