M. Milley yra atlikęs pirminį vakcinacijos nuo COVID-19 kursą ir gavęs stiprinamąją dozę. Jo atstovas pulkininkas Dave'as Butleris sakė, kad generolas teigiamą testo rezultatą gavo sekmadienį.

M. Milley izoliavosi ir dirba per atstumą iš vietos, kur gali vykdyti visas savo pareigas, pažymėjo D. Butleris.

Jūrų pėstininkų korpuso pranešime sakoma, kad D. Bergeriui irgi testu nustatyta COVID-19, bet daugiau detalių nepateikiama, tik nurodoma, jog jo gebėjimas dirbti nėra paveiktas. Kitų Jungtinio štabų vadų komiteto narių testai buvo neigiami, sakė D. Butleris.

M. Milley su prezidentu Joe Bidenu vėliausiai bendravo trečiadienį per generolo Raymondo Odierno laidotuves. Pastarasis kariškis spalį mirė nuo vėžio.

63 metų M. Milley keliomis dienomis anksčiau atliktas COVID-19 testas buvo neigiamas, sakoma Jungtinio štabų vadų komiteto pranešime.

Anksčiau šį mėnesį gynybos sekretorius Lloydas Austinas pranešė, kad jam buvo nustatyta koronavirusinė infekcija ir kad jis karantinavosi namuose, pasireiškus lengviems simptomams. Maždaug savaite vėliau Ll. Austinui atlikto testo rezultatas buvo neigiamas. Pentagonos vadovas buvo visiškai pasiskiepijęs ir gavęs stiprinamąją vakcinos dozę.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)