Policijos teigimu, jauno siro kūnas buvo rastas miškingoje vietovėje. Įvykio vietoje nepavyko vienareikšmiškai nustatyti mirties priežasties. Kūnas buvo perduotas teismo medicinos ekspertams, kad būtų atliktas skrodimas ir nustatyta, dėl ko žmogus mirė.

Policija taip pat pranešė, kad naktį toje vietovėje iš Baltarusijos į Lenkiją bandė patekti nelegalūs migrantai. Baltarusijos pusėje buvusi apie 100 migrantų grupė apgadino pasienio tvorą. Į įvykio vietą buvo nusiųsta keliasdešimt policijos pareigūnų, o policininkus, karius ir pasieniečius pamatę Baltarusijos pusėje buvę migrantai pabėgo į miško gilumą.

Pasienio tarnybos teigimu, penktadienį buvo užfiksuota 219 bandymų nelegaliai kirsti Lenkijos sieną. Sulaikyti trys Irako piliečiai, o vienas Lenkijos pilietis sulaikytas už pagalbą kertant sieną.

Per metus Lenkijos pasieniečiai užkirto kelią daugiau nei 33 tūkst. bandymų nelegaliai kirsti sieną. Situacija Lenkijos pasienyje paaštrėjo pirmadienį, kai Baltarusijoje prie sienos atkeliavo tūkstančiai migrantų, kurie periodiškai didelėmis grupėmis bando pralaužti tvorą ir patekti į Lenkiją.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)