„Neseniai rezidencijoje „Bočarov Ručei“ Sočyje baigėsi penkias valandas trukęs oficialus ministro pirmininko Naftali Bennetto ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino susitikimas“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė ambasados atstovai.

Pasak jų, pasibaigus susitikimui lyderiai „išėjo į rezidencijos terasą ir pasivaikščiojo rezidencijos takeliais paplūdimio link“.

„Susitikimas buvo šiltas ir pozityvus, jame buvo aptarta daug svarbių dvišalių santykių klausimų. Atsižvelgiant į susitikimo trukmę, ministras pirmininkas ir izraeliečių delegacija pasiliks Rusijoje ir išvyks į Izraelį po šabo“, – nurodė Izraelio diplomatai.

Jų teigimu, faktas, kad derybos užsitęsė, rodo, jog abiejų šalių ir jų lyderių santykiai yra draugiški.

Rusų prezidento atstovas Dmitrijus Peskovas anksčiau žurnalistams pranešė, kad V. Putino ir N. Bennetto derybos vyko šiltoje atmosferoje. D. Peskovo žiniomis, buvo aptariama padėtis Sirijoje, Irane ir Afganistane.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)