Sirijos valstybinė naujienų agentūra SANA anksčiau citavo šaltinį kariuomenė, teigusį, kad per vėlai trečiadienį surengtą ataką netoli Palmyros miesto žuvo vienas karys, o dar trys buvo sužeisti.

„Apie 23 val. 34 min. [vietos ir Lietuvos laiku] priešas Izraelis įvykdė aviacijos agresiją... Palmyros rajone, taikydamasis į ryšių bokštą ir kelias netoliese esančias pozicijas“, – SANA sakė šaltinis.

JK įsikūrusi nevyriausybinė organizacija „Syrian Observatory for Human Rights“ (SOHR) nurodė, kad antskrydžio taikiniais tapo netoli oro bazės T4 į rytus nuo Palmyros esančios kelios iraniečių pozicijos, įskaitant ryšių bokštą.

SOHR duomenimis, per ataką žuvo keturi sirai, kovojantys Damaską remiančių proiranietiškų grupuočių pusėje. Tarp žuvusiųjų taip pat yra vienas karys ir penki žmonės, kurių pilietybė iškart po atakos nebuvo nestatyta.

Praėjusią savaitę per Izraelio raketų smūgį tai pačiai oro pajėgų bazei žuvo du proiranietiški užsienio kovotojai, pranešė SOHR.

SANA nurodė, kad per tą išpuolį buvo sužeisti šeši kariai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)