Avialinijoms nebereikalingas lėktuvas, kuris, kaip pranešama, buvo parduotas, įstrigo jį gabenant naujiesiems savininkams.

Vaizdo įraše matyti, kaip gatvėmis pro lėktuvą, kurio sparnai, panašu, pašalinti, prašvilpia automobiliai, rašo BBC.

„Twitter“ vaizdo įrašą paskelbęs žurnalistas taip pat pasidalijo „Air India“ pranešimu, kuriame tvirtinama, kad oro bendrovė su lėktuvu jokių ryšių nebeturi.

„Tai yra [išregistruotas] nebenaudojamas „Air India“ orlaivis, kuris buvo parduotas. Praėjusią naktį jį gabeno naujieji savininkai. „Air India“ jokio ryšio su lėktuvu ir situacija, kurioje jis atsidūrė, neturi“, – teigiama pranešime.


Delio oro uosto pareigūnai dienraščiui „Times of India“ pasakojo, kad „orlaivis neabejotinai nepriklauso Delio oro uosto parkui“ ir kad „transportuojant lėktuvą veikiausiai įvyko klaida“.

Vaizdo įrašas „Twitter“ ir „YouTube“ platformose peržiūrėtas tūkstančius kartų, daugelis klausinėjo, kaip lėktuvas apskritai galėjo įstrigti.

Kai vaizdo įrašas išpopuliarėjo, kai kurie tviterio vartotojai parašė, kad lėktuvas yra įstrigęs po tiltu jau kelias dienas. Kiti išreiškė nuomonę, jog prieš gabenant lėktuvą reikėjo įsitikinti, ar maršrutas yra tam tinkamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)