„Pirmadienį, rugpjūčio 2 dieną pagrindiniame plente Manavgato rajone per eismo įvykį apvirto autobusas, važiavęs iš Konakli gyvenvietės į Antalijos oro uostą. Autobuse buvo 22 rusų turistais, įskaitant devyni vaikus“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė kelionių agentūra „Inturist“.

Per avariją žuvo keturi žmonės, penkių sužeistųjų būklė sunki.

„Kaip rodo naujausia informacija, per eismo įvykį žuvo keturi žmonės, o ne trys, kaip buvo anksčiau pranešta. Kol kas nežinome, ar ketvirtas žuvęs žmogus buvo Rusijos pilietis“, – nurodė bendrovė.

Pasak kelionės organizatorių, nukentėjusiesiems buvo suteikta visa būtina pagalba.

„Šiuo metu visi turistai yra keturiose ligoninėse Antalijos provincijoje, – pažymėjo „Inturist“. – Žuvo trys žmonės, vaiku tarp jų nėra. Autobuso vairuotojas – netekęs sąmonės, jo būklė sunki.“

Bendrovė informavo apie įvykį Rusijos generalinį konsulatą Antalijoje.

Turkijos žiniasklaida anksčiau pranešė, kad rusų turistus vežęs autobusas atsitrenkė į kelio atitvarą, išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir apvirto.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)