Policija šiurpiai sudarkytą lavoną ir nupjautą galvą rado sekmadienį vakare viename bute Taraskono mieste, naujienų agentūrai AFP sakė vietos prokuroras Laurent'as Gumbau ir pridūrė, kad tą būstą nuomojosi vienas 32 metų vyras, kuriam buvo diagnozuotas psichikos sutrikimas.

L. Gumbau nurodė, kad policiją į butą Taraskone atvedė tyrimas dėl vieno berniuko dingimo iš globos namų Marselyje, esančiame už 100 km į rytus.

„Rastas kūnas galėjo būti šio nepilnamečio“, – pažymėjo prokuroras. Anot jo, nuo vaiko peties buvo nuplėšta minkštųjų audinių, todėl tikėtina, kad įvyko ir kanibalizmo aktas.

Pasak L. Gumbau, „šiuo metu prielaidos dėl antropofagijos [kanibalizmo] neįmanoma patvirtinti“.

Vyras, teistas už ankstesnius smurto aktus, pabėgo iš buto namų stogais, sakė kaimynai.

Galiausiai policija jį po trijų valandų rado kitoje vietoje Taraskone ir įtariamąjį nukovė, nurodė prokuroras.

L. Gumbau pridūrė, kad įtariamasis turbūt nebuvo ginkluotas, kai teisėsaugos pareigūnai jį nušovė. Be to, jis nėra formaliai identifikuotas kaip bute rasto asmens žudikas.

Policijos priežiūros tarnyba aiškinasi aplinkybes, kaip buvo nušautas įtariamasis. Taip pat nurodyta atlikti abiejų lavonų skrodimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)