Incidentas įvyko maždaug 2 val. 30 min. vietos (10 val. 30 min. Lietuvos) laiku bendrovės „Mueller Co.“ gamykloje Albertvilyje, žurnalistams sakė policijos viršininkas Jamie Smithas. Šaulys sėdo į automobilį ir pabėgo, nurodė jis.

Pasak J. Smitho, šaudynių motyvas dar nežinomas.

Kiek vėliau įtariamas šaulys rastas negyvas, manoma, kad nusižudęs automobilyje, nurodė policijos viršininkas.

„Asmuo buvo miręs dėl, iš pažiūros, paties padarytos šautinės žaizdos“, – sakė J. Smithas interneto svetainei Al.com.

Jo kūnas buvo rastas automobilyje Gantersvilyje, maždaug už 15 km, nurodė pareigūnas.

Bendrovės atstovai kol kas šio įvykio nekomentavo.

Albertvilio gamykloje dirba daugiau nei 400 žmonių, o šis šiaurės vakarinėje Alabamos dalyje esantis miestas dar vadinamas „pasaulio gaisrinių hidrantų sostine“.

Į gamyklą iš Šiaurės Karolinos antradienio rytą atvykęs ir nieko apie prieš kelias valandas įvykusias šaudynes nežinojęs įrangos priežiūros darbininkas Johnas McFallsas sakė, kad praėjusią savaitę šioje gamykloje praleido penkias dienas ir nieko neįprasta nepastebėjo.

„Visi ten buvo draugiški, – sakė jis svetainei Al.com. – Grojo radijo imtuvai, visi gerai sutarė.“

„Aš galvojau šį rytą atvykti anksti, kad anksčiau pradėčiau, – sakė J. McFallsas. – Galima sakyti, tai mane šokiravo, nors gal ir ne, žiūrint į tai, kas darosi pasaulyje.“

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)