Apie staiga pablogėjusią R. Pratasevičiaus sveikatą ir širdies sutrikimus pranešė jo mama.

Oficialūs šaltiniai jokios informacijos kol kas neskelbia.

R. Pratasevičiaus mama Natalija Pratasevič apie tai, kad jos sūnus galimai atsidūrė ligoninėje, užsiminė kalbėdama televizijos kanalui „Belsat“.

Moteris sakė, kad šią informaciją jai suteikė šaltiniai iš medikų bendruomenės, tačiau ir pati N. Pratasevič kol kas nežino, ar informacija teisinga.

Ji taip pat patvirtino, kad R. Pratasevičius turėjo problemų su širdimi.

„Ramanas turi problemų su širdimi, dėl to jo nepaėmė į kariuomenę. Kartą jis jau buvo priešinfarktinės būklės. <...> Jeigu jam ten ką nors padarė, tai galėjo išprovokuoti širdies smūgį“, – naujienų portale „Meduza“ cituojama N. Pratasevič.

Ji pridūrė, kad kol kas nežino, kokioje ligoninėje galėtų būti jos sūnus.

Kiek vėliau Baltarusijos vidaus reikalų ministerija paneigė informaciją apie R. Pratasevičiaus hospitalizavimą. Ministerija teigia, kad R. Pratasevičius šiuo metu yra izoliatoriuje Minske.

„Šiuo metu sulaikytasis laikomas VRM Bausmių atlikimo departamento Minsko ir Minsko srities valdybos 1-ajame tardymo izoliatoriuje, – sakė VRM atstovė Volha Čamadanava. – Institucijos administracija skundų dėl jo sveikatos negavo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (395)