84 metų S. Berlusconi pastaruoju metu turėjo sveikatos problemų; vėliausios jų susijusios komplikacijomis dėl pernai persirgtos COVID-19.

„Galvoju, kad Berlusconi tikrai serga, tai sužinojau iš medicininių pažymų“, – trečiadienį naujienų agentūrai ANSA sakė prokurorė Tiziana Siciliano.

Ji kalbėjo Milane per teismo posėdį dėl kaltinimo S. Berlusconi, kad jis papirko liudytojus siekdamas išteisinimo vienoje ankstesnėje byloje.

T. Siciliano prašė teismo dėl S. Berlusconi būklės laikinai atleisti jį nuo procesinių veiksmų ir tęsti bylą kitų atsakovų atžvilgiu.

S. Berlusconi advokatas Federico Cecconi žurnalistams sakė, kad politikas šiuo metu atidžiai stebimas „namų ligoninės“ sąlygomis.

Teisėjai dėl prokurorės prašymo turėtų nuspręsti gegužės 26 dieną.

Byla yra susijusi su liūdnai pagarsėjusiais S. Berlusconi organizuotais „bunga bunga“ sekso vakarėliais ir marokietės naktinių klubų šokėjos Karimos El Mahroug dalyvavimu juose, kai jai tebuvo 17 metų.

S. Berlusconi buvo teisiamas ir dėl sekso su nepilnamete prostitute, bet po apeliacijos dėl įrodymų trūkumo buvo išteisintas.

Praėjusią savaitę nuo antradienio iki šeštadienio S. Berlusconi gulėjo ligoninėje – jau ketvirtą kartą nuo metų pradžios.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)