Leidinio duomenimis, vienas sužeistasis yra sunkios būklės.

Skubiosios pagalbos tarnyba „Magen David Adom“ (MDA) nurodė, kad per ataką žuvo dvi moterys. Viena jų buvo įžengusi į 5-ąją dešimtį, o kitai buvo apie 65 metai. Pasak MDA atstovo, jos žuvo per atskirus incidentus.

Nuo antradienio ryto per raketų atakas iš islamistų judėjimo „Hamas“ kontroliuojamo palestiniečių anklavo Aškelone buvo apgadinti iš viso trys namai.

Mieste tebegaudžia atakų iš oro pavojaus sirenos, o kariškiai rekomendavo Aškelono ir aplinkinių gyvenviečių gyventojams likti slėptuvėse.

Izraelio televizijos parodytoje filmuotoje medžiagoje buvo matyti liepsnojantis automobilis, į kurį tikriausiai pataikė raketa.

Izraeliečių pajėgos nurodė praeitą naktį smogusios maždaug 130 taikinių Gazos Ruože ir nukovusios 16 kovotojų, atsakydamos į ankstesnę dieną prasidėjusį Izraelio apšaudymą raketomis, „Hamas“ reaguojant į anksčiau pirmadienį vykusius įnirtingus palestiniečių demonstrantų susirėmimus su policija Jeruzalėje, per kuriuos buvo sužeista šimtai žmonių.

Gazos Ruožo medikų duomenimis, nuo pirmadienio saulėlydžio Gazos Ruože per Izraelio smūgius žuvo 26 palestiniečiai, įskaitant devynis vaikus ir moterį, dar per 100 žmonių buvo sužeisti.

Kovotojai iš anklavo nuo pirmadienio paleido į Izraelį daugiau kaip 200 raketų. Per šias atakas du izraeliečiai civiliai ir dar 10 buvo sužeisti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)