A. Murachovskis dingo gegužės 7 d. – jis išvažiavo su keturračiu į mišką, po kažkiek laiko tapo nebepasiekiamas mobiliuoju telefonu, informuoja portalas tvrain.ru.

Leidinio „SuperOmsk“ duomenimis, A. Murachovskio keturratį rado pelkėje. Kol kas nežinoma, kur jis pats.

Vietos naujienų portalų informacija, iš pradžių A. Murachovskio pažįstami patys jo ieškojo, bet po kiek laiko kreipėsi į ligoninę.

Šiuo metu jo ieško policininkai, „Rosgvardijos“ ir Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai, medžioklės inspektoriai ir vietos gyventojai. Paieškoje dalyvauja ir sraigtasparniai. VRM vietos valdyba skelbia apie dingusio vyriškio paieškas, tik neįvardina jo pavardės.

Televizijos „Dožd“ korespondentas skambino A. Murachovskio žmonai, bet ji nesutiko pateikti komentaro. Kalbėdama moteris verkė.

Iki paskyrimo sveikatos apsaugos ministru A. Murachovskis vadovavo Greitosios medicinos pagalbos miesto klinikinei ligoninei Nr. 1, į kurią 2020 m. rugpjūtį atvežė politiką Aleksejų Navalną.

Vasarį ir kovą šioje ligoninėje mirė du gydytojai, užėmę vadovaujamas pareigas. Vienas iš jų buvo A. Murachovskio pavaduotojas. Dar vienas jo pavaduotojas išėjo iš darbo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (486)