Epidemiologinė situacija Slovakijoje gerėja, todėl valdžia leido atidaryti terasas griežtai laikantis sanitarinio ir epidemiologinio saugumo reikalavimų. Atstumas tarp staliukų turi būti ne mažesnis kaip du metrai. Svečiai gali nusiimti respiratorius tik valgydami ir gerdami. Padavėjai neturi teisės dirbti be jų.

Norėdami patekti į restoranų ir kavinių terasas, lankytojai turi pateikti aptarnaujančiam personalui pažymas, kad jiems atliktų testų dėl koronaviruso rezultatai buvo neigiami. Šie dokumentai galioja vieną savaitę.

Apie 5,5 mln. gyventojų turinčioje Slovakijoje nuo pandemijos pradžios nustatyta 379 911 užsikrėtimo koronavirusu atvejų, mirė 11 495 infekuotieji.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją