Šeštadienį Luizianoje vykusioje gimtadienio šventėje, pasibaigusioje susišaudymu, buvo sužeisti mažiausiai devyni paaugliai. Susišaudymas įvyko po to, kai dvi paauglių berniukų grupės apsižodžiavo tarpusavyje, praneša policija. Du iš devynių jaunuolių pirmadienį dar tebebuvo ligoninėje, likusieji, suteikus pagalbą, buvo išleisti.

12-mečio gimtadienio šventė vyko garaže. Šeštadienį apie pusę devynių vakaro kaimynai išgirdo šūvius. Tarnybų teigimu, buvo panaudotas daugiau nei vienas ginklas, rašo independent.co.uk.

Aštuoni iš devynių nekentėjusių – berniukai, kurių amžius yra nuo 12 iki 17 metų. Du iš jų, 14 ir 16 metų amžiaus, vis dar gydomi ligoninėje. Vienam jų buvo šauta į galvą, kitam – į pilvą. Gydytojų teigimu, jų būklė yra stabili.

12-mečio gimtadienio šventėje dalyvavo mažiausiai 60 žmonių. Šerifo tarnyba iš pradžių pranešė, kad per susišaudymą sužeisti šeši asmenys, tačiau pirmadienį, pateikus atnaujintą informaciją, šis skaičius išaugo iki devynių. Policijos teigimu, tyrimas iki šiol buvo „stringantis“, kol kas dar niekas nesuimtas. Šerifas Mike‘as Tregre‘as sakė: „Kol kas neturime jokių liudininkų, nėra nė vieno asmens, kuris būtų ką nors matęs. Tad dabar bandome viską išsiaiškinti patys“.

Vienas netoli gimtadienio šventės gyvenantis kaimynas Rashadas Boldenas sakė matęs, kaip paramedikai gabena nukentėjusiuosius į ligoninę. Jis taip pat teigė, kad visi sužeistieji buvo vaikai. Kaimynas prisiminė: „Pažvelgiau pro langą ir pamačiau būrį lakstančių žmonių, tad išėjau į lauką. Šaudyti vaikų pilname garaže – tikras beširdiškumas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)