27 metų Joshua Greenas sekmadienio vakarą buvo identifikuotas kaip įtariamasis dėl aukų pareikalavusių šaudynių Esekso „Royal Farms“ parduotuvėje, nurodoma Baltimorės apygardos policijos pareiškime.

Pareigūnai taip pat mano, kad J. Greenas nušovė savo tėvus, rastus negyvus savo namuose Boldvine, neinkorporuotoje apygardos dalyje.

Pasak detektyvų, po šaudynių J. Greenas paliko tą būtiniausių prekių parduotuvę ir padegė savo butą, nurodoma pareiškime. Vėliau vyras buvo rastas negyvas – įtariama, kad jis nusišovė. Lieka neaišku, kada mirė jo tėvai, tačiau policija nurodė, kad abudu veikiausiai buvo nušauti.

73 metų kaimynas Danielis Brennamanas pasakojo, kad sekmadienio vakarą išėjęs pavedžioti šunį pastebėjo policijos automobilį ir prie namo atvykusį fotografą.

„Čia praūžė audra ir pagalvojau, kad už kampo įvyko automobilio avarija, – sakė D. Brennamanas. – Visiškai nieko negirdėjau.“

Jis pridūrė sveikindavęsis su tame name gyvenančia pora, bet negalėjo prisiminti jų vardų, nes asmeniškai jų nepažįsta.

„Kartkartėmis mojuoju jam. Jis visada dirba savo kieme“, – sakė D. Brennamanas.

Remiantis internetiniu nekilnojamojo turto registru, namas, kur policija aptiko kūnus, priklauso Oliviai D. Green ir Douglasui J. Greenui.

„Royal Farms“ atstovė Breahna Brown pažymėjo, jog bendrovė kol kas negali pateikti jokių komentarų apie šaudynes savo parduotuvėje.

Kol kas nepaskelbta, kokios būklės yra ten pašautas žmogus. Policija pranešė, kad šis asmuo gydomas vietos ligoninėje.

Detektyvų nuomone, visi trys šaudymo incidentai yra susiję, todėl papildomų įtariamųjų neieškoma, nurodė policija.

Daugiau informacijos turėtų būti paviešinta per vėliau pirmadienį vyksiančią spaudos konferenciją.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)